Skip to main content
  • Atlas Rostlin
    • Balkonové rostliny
    • Bylinky
    • Cibuloviny
    • Letničky a dvouletky
    • Okrasné trávy a kapradiny
    • Pokojové rostliny
    • Popínavé rostliny
    • Přenosné rostliny
    • Stromy a keře
    • Trvalky
    • Vodní rostliny
    • Růže
  • Praxe
    • Okrasná zahrada
    • Kalendárium
    • Choroby a škůdci
    • Ekologie a příroda
    • Nářadí a technika
    • Užitková zahrada
  • Zahradní architektura
    • Ferdinand radí
    • ZahrAppka
    • Inspirace
    • Voda na zahradě
    • Stavby
  • Poradna
  • Zahrady
    • Zahrady slavných
    • Návštěvy zahrad
  • Videa
  • Volný čas
    • Zahradní turistika
    • Zelená domácnost
    • Domácí mazlíčci
    • Dekorace
    • Zajímavosti
  • Soutěžte o ceny
  • Kvízy a testy
Více
    logo Naše krásná zahrada
    0
    /
    00
    Prohlédnout znovu
      1. Úvodní stránka
      2. Praxe
      3. Užitková zahrada
      4. Jahodové brownies: Užijte si dokonalé spojení ovoce a čokolády
      5. Galerie
      6. GALERIE: Recept na jahodové brownies krok za krokem
      GALERIE: Recept na jahodové brownies krok za krokem
      (
      0
      /
      00
      )
      Zpět na článek
      Prohlédnout znovu

      Co budete na jahodové brownies potřebovat?
      270 g čokolády na vaření
      hrst jahod
      200 g změklého másla
      4 vajíčka
      30 g třtinového cukru
      140 g hladké mouky
      50 g kakaa

      Foto: Jana Bitalová

      Čokoládu rozlámejte na kostičky a spolu s máslem a cukrem rozehřejte na vodní lázni. Potom na chvíli odstavte. 

      Foto: Jana Bitalová

      Do směsi vmíchejte vajíčka.

      Foto: Jana Bitalová

      Ze směsi vymíchejte hladké těsto.

      Foto: Jana Bitalová

      Mouku a kakao prosejte.

      Foto: Jana Bitalová

      Mouku přidávejte postupně.

      Foto: Jana Bitalová

      Přidejte jahody a vložte do trouby vyhřáté na 165 stupňů Celsia. Pečte cca 45 minut.

      Foto: Jana Bitalová

      Prohlédněte si další galerie

      • Vavřín z Madeiry je elegance sama: Je odolnější než bobkovišně a listy fungují jako čistička
      • Květy jako malované: Ostálka Haageova zazáří v přírodních zahradách i pod rukami začátečníků
      • Skrytý poklad z Japonska: Mibuna je hvězdou mezi asijskou listovou zeleninou
      • Největší mýty o kávové sedlině: Tyto oblíbené rostliny zničí dřív, než se nadějete
      • Nejvoňavější bylinka s francouzským šarmem: Chutná lépe než bazalka či petržel, pěstovat se může i na parapetu

      Nejnovější články

      Trik, který zná málokdo: Zazimování jezírka zvládnete během jednoho víkendu a ryby i rostliny přežijí bez úhony
      Thumbnail
      Největší chyba při sázení česneku: Když ji uděláte, místo paliček sklidíte jen bídu
      Náhled
      Účinné babiččiny zbraně proti rýmě: Fungují okamžitě a uleví vám od kýchání i rudého nosu
      Thumbnail
      Neuvěříte, co dokáže obyčejné shrabané listí: Tipy, které promění vaši zahradu
      Náhled
      logo Naše krásná zahrada
      • --- col 1 ---
        • Newsletter
        • Předplatné
        • Kontakty
        • Redakční etický kodex
        • Partneři
      • --- col 2 ---
        • Apetitonline
        • Marianne
        • Marianne bydlení
      • --- col 3 ---
        • Obchodní podmínky
        • Ochrana soukromí
        • Cookies zásady
    • Nastavení soukromí
      • Doporučujeme Zahrada | V kuchyni s VIP | Vaření | Lidé a jídlo | Tipy, jak na to | Andělská čísla | Vztahy a rodina
      • Recepty a vaření Jak na piškotové těsto | Recept na nadýchané muffiny | Levné a rychlé obědy | Recepty pro začátečníky | Svíčková na smetaně | Čočková polévka | Mrkvový dort | Rychlé dorty pro každou příležitost | Rychlé recepty z jednoho hrnce | Houbové guláše
      • Aktuální témata Lidé a místa | Kulturní tipy | Cestování | Chaty a chalupy | Inspirace a tvoření | Apetit piknik 2025 | ELLEphoria 2025
      • Články Naše krásná zahrada
      • 6 kroků k zazimování jezírka: Včas přestaňte s krmením, dodejte rybám vzduch
      • Sázení česneku bez chyb: Po okurkách a hrášku sklidíte paličky, po bramborách jen plíseň
      • Ověřené rady našich babiček: Rýmu během chvilky zlikviduje křen i máta
      • Nejchytřejší způsoby, jak využít shrabané listí: Od kompostu po zázračný mulč
      • Tajemství krásného trávníku? Podzimní údržba ve 3 krocích - úklid, vertikutace a hnojení
      • Nejkrásnější vánoční kaktus: Stačí správné světlo a kapka vody navíc
      • Doporučené články
      • Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky
      • Jak chutná dort s příchutí chleba se škvarkama? V brněnské cukrárně Sorry-pečeme jinak za něj zaplatíte 169 Kč
      • Podzimní dekorace na stůl, které voní po lese a vydrží až do prvních mrazíků
      • Na návštěvě retro restaurace z Ano, šéfe: Legendární zácucy z menu nezmizely, novinky od Pohlreicha museli vyškrtat
      • Celebrity vyzývají k volbám: Čtvrtníček se s tím nepáře, Svěrák na to jde s grácií sobě vlastní
      • Víkend s Apetitem: Tohle je podzimní menu, kvůli kterému zůstane rádi celý víkend v kuchyni
      © 2025 BurdaMedia Extra s.r.o.

      Vyhledávání