- Úvodní stránka
- Videa
- Úžasný recept na dýňový slaný koláč: Podzimní klasika, u které se budete olizovat až za ušima
- Galerie
- Galerie: Nejchutnější dýňový koláč podzimu: Zamiluje se do něj celá rodina
Prohlédnout znovu

Ze všech ingrediencí vypracujte hladké těsto. Zabalte ho do potravinové folie a nechte odpočívat půl hodiny až hodinu v ledničce. Poté ho rozválejte a rozprostřete do koláčové formy vystlané pečicím papírem. Párkrát ho propíchněte vidličkou a potom nechte péct v předem vyhřáté troubě asi 10 minut při 170 stupních Celsia.

Na olivovém oleji osmahněte cibuli a přidejte na kostičky nakrájenou dýni, kterou dochuťte balzamikovým octem, solí a pepřem. Za občasného promíchání nechte dýni změknout. Nakonec stáhněte z plotny, vysypte třeba na plech a počkejte, až vychladne. K vychladlé směsi potom přidejte vajíčka rozmíchaná ve smetaně, sýr a bylinky. Znovu osolte a opepřete.

Pokryjte těsto dýňovou směsí a dejte péct. Cca na 20 minut.
Prohlédněte si další galerie
- Trik našich dědů, na který se zapomnělo: Jediná věc, která ochrání vaše stromy před mrazem i škůdci
- Úžasná proměna: Z obyčejného truhlíku vznikne minizahrádka, která kvete i v mrazu
- Nejlevnější cesta ke krásné zahradě: Proč je pěstování v nádobách lepší než ve volné půdě
- Úžasný trik: Jak ze zahradního odpadu vytvořit věnec, který všichni budou závidět
- Nejkrásnější dokonale zelený balkon: Tuhle pětici rostlin zvládne i úplný začátečník



