- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Černá ředkev: Chutná i zdravá sestra obyčejné ředkvičky se snadno pěstuje. Vysejte ji na začátku léta
- Galerie
- FOTOGALERIE: Kořenová zelenina ředkev černá vypadá nevšedně, ale chutná skvěle
Prohlédnout znovu

Ředkev černá má ráda slunečné umístění a lehkou, humózní půdu s dostatkem vláhy

Ředkev černá je připravena ke sklizni nejčastěji 70-80 dnů po výsevu, ale sklízet ji můžete až do pozdního podzimu

Černá ředkev se konzumuje nejlépe v čerstvém stavu, protože obsahuje poměrně dost vitamínu C, který by se vařením znehodnotil

Černá ředkev je vynikající jen tak nakrájená na kolečka, jako pikantní chuťovka k pivu i vínu
Prohlédněte si další galerie
- Nejkrásnější pokojová liána na světě: Kristova koruna pokvete jak divá, když uděláte tuhle jedinou věc
- Vaše Vánoce už nikdy nebudou stejné, jakmile vyzkoušíte tyto dekorace z bylinek
- Úžasné zvyky bronzové neděle: Lidé dělají jeden rituál celé generace. Má silnější účinek, než myslíte
- Nejrychlejší způsob, jak zachránit pokojové rostliny: Tento domácí roztok zlikviduje molice jako mávnutím kouzelného proutku
- Květinářka mi prozradila triky, díky kterým africké fialky nádherně kvetou i v zimě



