- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Černá ředkev: Chutná i zdravá sestra obyčejné ředkvičky se snadno pěstuje. Vysejte ji na začátku léta
- Galerie
- FOTOGALERIE: Kořenová zelenina ředkev černá vypadá nevšedně, ale chutná skvěle
Prohlédnout znovu

Ředkev černá má ráda slunečné umístění a lehkou, humózní půdu s dostatkem vláhy

Ředkev černá je připravena ke sklizni nejčastěji 70-80 dnů po výsevu, ale sklízet ji můžete až do pozdního podzimu

Černá ředkev se konzumuje nejlépe v čerstvém stavu, protože obsahuje poměrně dost vitamínu C, který by se vařením znehodnotil

Černá ředkev je vynikající jen tak nakrájená na kolečka, jako pikantní chuťovka k pivu i vínu
Prohlédněte si další galerie
- Mochyně je v létě úplně neviditelná. Na podzim se promění v superstar zahrady i přírodních dekorací
- Kouzelná výzdoba z přírody, která strčí do kapsy i drahé dekorace z obchodu
- Zeptala se mě, jestli chci opičí ocásek, a pak mi nabídla řízek! Tento převislý kaktus kvete 3x do roka
- Úžasné hortenzie i po mrazech: Tajemství, které vám v zahradnictví nikdy neřeknou
- Překvapivě snadný způsob množení rostlin: Zakoření rychleji než s jakýmkoli přípravkem z obchodu



