- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Černá ředkev: Chutná i zdravá sestra obyčejné ředkvičky se snadno pěstuje. Vysejte ji na začátku léta
- Galerie
- FOTOGALERIE: Kořenová zelenina ředkev černá vypadá nevšedně, ale chutná skvěle
Prohlédnout znovu

Ředkev černá má ráda slunečné umístění a lehkou, humózní půdu s dostatkem vláhy

Ředkev černá je připravena ke sklizni nejčastěji 70-80 dnů po výsevu, ale sklízet ji můžete až do pozdního podzimu

Černá ředkev se konzumuje nejlépe v čerstvém stavu, protože obsahuje poměrně dost vitamínu C, který by se vařením znehodnotil

Černá ředkev je vynikající jen tak nakrájená na kolečka, jako pikantní chuťovka k pivu i vínu
Prohlédněte si další galerie
- Tajemství modelek odhaleno: Na husté a lesklé vlasy používají obyčejné bylinky z české zahrady
- Tajný trik zahradníků: Prázdné záhony vás připravují o úrodu i živiny. Řešení je přitom geniálně jednoduché
- Díky tomuhle triku s ledem vaše orchideje nezahynou ani v přetopeném bytě
- Zahradníci prozradili, čím si ničíme skalku při zazimování. Přitom stačí změnit jedinou věc
- Neuvěřitelné, kolik rostlin lidé zbytečně vyhazují! Stačí znát tohle jednoduché pravidlo zazimování



