- Úvodní stránka
- Videa
- Trik, který zná málokdo: Zavařená rajčatová omáčka jako z italské trattorie — uvaříte ji za pár minut
- Galerie
- GALERIE: Od rajčete ke sklenici — krok za krokem k dokonalé zavařené rajčatové omáčce
Prohlédnout znovu



Na olivovém oleji orestujte cibuli, přidejte nakrájena rajčata, osolte a přidejte bylinky. Nechte asi 15 minut. Přidejte lisovaný česnek a cukr. Vařte, dokud omáčka nezhoustne.

Rozmixujte ponorným mixérem – zcela do hladka, nebo můžete nechat drobné kousky. Vřelou ji přelívejte do čistých sklenic, ihned víčkujte a otáčejte dnem vzhůru. Nechte je tak, dokud nevychladnou.
Prohlédněte si další galerie
- Mrzne, sněží, půda je tvrdá. Zahrádkáři ji sklízí i pod sněhem a chutná lépe než v létě
- Orosená okna trápí Čechy každou zimu. Těchto 8 rostlin to prý vyřeší jednou provždy
- Vypadá jako luxusní pokojovka. Ve skutečnosti doma pomalu umírá
- Vánoční zázrak v květináči: Možná jste si toho ani nevšimli, ale jedna pokojovka se právě probudila
- Vyhazujete mandarinkové slupky? Děláte obrovskou chybu. Z odpadu vznikne řetěz, který provoní celý byt



