- Úvodní stránka
- Videa
- Trik, který zná málokdo: Zavařená rajčatová omáčka jako z italské trattorie — uvaříte ji za pár minut
- Galerie
- GALERIE: Od rajčete ke sklenici — krok za krokem k dokonalé zavařené rajčatové omáčce
Prohlédnout znovu



Na olivovém oleji orestujte cibuli, přidejte nakrájena rajčata, osolte a přidejte bylinky. Nechte asi 15 minut. Přidejte lisovaný česnek a cukr. Vařte, dokud omáčka nezhoustne.

Rozmixujte ponorným mixérem – zcela do hladka, nebo můžete nechat drobné kousky. Vřelou ji přelívejte do čistých sklenic, ihned víčkujte a otáčejte dnem vzhůru. Nechte je tak, dokud nevychladnou.
Prohlédněte si další galerie
- Senzace podzimu: Kvete, když všechno ostatní umírá. A přitom tuto rostlinu skoro nikdo nepěstuje
- Tajemství zahradních designérů: 5 kultivarů stálezeleného keře, které v zimě mění barvy jako kouzlem
- Tak nevinně vypadá a přitom dokáže zničit celou zahradu: Tento zahradní hit se šíří rychleji než plevel
- Nezničitelné krásky do mrazu: Tyhle rostliny do truhlíku vydrží i sníh a vypadají božsky
- Nejroztomilejší podzimní dekorace vůbec: Z obyčejných ořechů vzniknou muchomůrky jako z pohádky



