
Zahradní bylinky i jedlé keře by neměly být od venkovní kuchyně moc daleko.

Krb jako základ venkovní kuchyně? Proč ne. Jen si vyhraďte dost místa na přípravu jídla: je praktické ji celou přenést ven.

Najděte pro kuchyň místo dál od domu. Není nic příjemného, když vám oheň kouří do oken.

Vyhraďte si dostatek místa a zpevněte povrch venkovní jídelny. Trávník by tu dlouho nevydržel.

Při plánování venkovní kuchyňské linky myslete i na její snadnou údržbu.
Prohlédněte si další galerie
- Tento keř má až 60 000 plodů za sezónu: Skrytá hvězda podzimní zahrady, o které většina lidí netuší
- Tento strom přežil dinosaury i Hirošimu. Teď z něj dělají nejžhavější trend českých zahrad
- Když tohle jednou ochutnáte, kupovaná povidla už do kuchyně nepustíte. Neuvěříte, co udělá trochu perníkového koření
- Tohle musíte vidět! Úžasný nápad z vaječných skořápek, který trumfne i drahé dekorace z obchodu
- Tajemství zahradních designérů: 5 kultivarů stálezeleného keře, které v zimě mění barvy jako kouzlem



