- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Záhon, který bublá zdravím: Fermentovaná zelenina vydrží měsíce a posílí tělo lépe než doplňky stravy
- Galerie
- GALERIE: Tajemství babiček i moderních foodblogerů - fermentace mění chutě i zdraví
Prohlédnout znovu

Fermentace zeleniny to je i kimchi, které si také můžete vyrobit sami doma z vlastní úrody

Kimchi je velmi zdravá nakládaná zelenina, která podporuje nejen imunitu, ale i vaše střeva

Nakládané zelí v polském stylu je také o fermentaci

Fermentace zeleniny ve sklenicích patří k tomu nejjednoduššímu způsobu

Fermentace zeleniny může mít různou podobu a záleží jen na vás, co dáte do sklenice

Fermentování je v současnosti velmi oblíbená a dostupná metoda

Fermentace zeleniny je jednou z možností, jak můžete uchovat zeleninu přes zimu
Prohlédněte si další galerie
- Trik, který zná jen pár zahrádkářů: Když tohle zvládnete v říjnu, budete příští rok sklízet mísy plné jahod
- Tajemství floristů: Domácí věnec, který vydrží týdny – stačí pár větviček a přírodní materiály
- Katastrofa pro hrušně! Tato nenápadná houba ničí úrodu, ale má slabé místo – a vy ho můžete využít právě teď
- Tuhle chybu dělá při skladování zeleniny skoro každý: Mrkev a petržel vám kvůli ní nevydrží ani do Vánoc
- Zahrádkáři tomu nevěřili: Zapomenuté ovocné dřeviny dávají úrodu bez postřiků, z ní vyrobíte likér lepší než z obchodu