- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Záhon, který bublá zdravím: Fermentovaná zelenina vydrží měsíce a posílí tělo lépe než doplňky stravy
- Galerie
- GALERIE: Tajemství babiček i moderních foodblogerů - fermentace mění chutě i zdraví
Prohlédnout znovu

Fermentace zeleniny to je i kimchi, které si také můžete vyrobit sami doma z vlastní úrody

Kimchi je velmi zdravá nakládaná zelenina, která podporuje nejen imunitu, ale i vaše střeva

Nakládané zelí v polském stylu je také o fermentaci

Fermentace zeleniny ve sklenicích patří k tomu nejjednoduššímu způsobu

Fermentace zeleniny může mít různou podobu a záleží jen na vás, co dáte do sklenice

Fermentování je v současnosti velmi oblíbená a dostupná metoda

Fermentace zeleniny je jednou z možností, jak můžete uchovat zeleninu přes zimu
Prohlédněte si další galerie
- Máte doma více tmy než světla? Tyhle pokojovky ji doslova žerou a budou v ní růst jako šílené
- Tohle musíte vyzkoušet: Tahle girlanda vás úplně odrovná – a vyrobíte ji skoro zadarmo
- Proč klívie odmítá kvést: Je to nejčastější chyba, kterou dělají i zkušení pěstitelé
- Z obyčejného odpadu luxusní vánoční ozdoby i praktická pomoc pro zahradu: Skořápky vlašských ořechů v nové roli zazáří
- Největší hrozba zimní zahrady: Jmelí vám může zničit úrodu během jediné sezony



