- Úvodní stránka
- Videa
- Nejlepší způsob zpracování cukety? Vláčný perník podle našeho receptu
- Galerie
- GALERIE: Recept na cuketový perník krok za krokem

Cuketu omyjte, nakrájejte a najemno nastrouhejte.

Cuketu omyjte, nakrájejte a najemno nastrouhejte.

Přidejte k ní vajíčka, cukr, citronovou kůru, koření a kakao. Dobře promíchejte.

V jiné míse smíchejte mouku a prášek do pečiva.

Těsto nalijte do vymazaného a vysypaného plechu. Pečte v troubě předehřáté na 170 °C asi 40–50 minut (zkontrolujte špejlí).

Nejlepší způsob zpracování cukety? Vláčný perník podle našeho receptu
Prohlédněte si další galerie
- Nejkrásnější vánoční zázrak z Madagaskaru: Tahle rostlina rozkvete právě na Štědrý den díky jedinému triku
- Nejkrásnější vánoční výzdoba hrobů: Úžasný trik, jak mít výzdobu hrobu hotovou za pár minut a skoro zadarmo
- Recept, který vám zničí dietu! Stačí lžička a tohle domácí čokoládové máslo z lísky budete jíst přímo ze sklenice
- Specialisté varují! 90 % lidí používá „špatnou“ skořici: Přestaňte kupovat tvrdé svitky, tahle skořice je úplně jiná
- Nejlevnější vánoční ozdoba roku: Košíčky z krabiček od vajec vypadají na stromečku luxusně



