Skip to main content
  • Atlas Rostlin
    • Balkonové rostliny
    • Bylinky
    • Cibuloviny
    • Letničky a dvouletky
    • Okrasné trávy a kapradiny
    • Pokojové rostliny
    • Popínavé rostliny
    • Přenosné rostliny
    • Stromy a keře
    • Trvalky
    • Vodní rostliny
    • Růže
  • Praxe
    • Okrasná zahrada
    • Kalendárium
    • Choroby a škůdci
    • Ekologie a příroda
    • Nářadí a technika
    • Užitková zahrada
  • Zahradní architektura
    • Ferdinand radí
    • ZahrAppka
    • Inspirace
    • Voda na zahradě
    • Stavby
  • Poradna
  • Zahrady
    • Zahrady slavných
    • Návštěvy zahrad
  • Videa
  • Volný čas
    • Zahradní turistika
    • Zelená domácnost
    • Domácí mazlíčci
    • Dekorace
    • Zajímavosti
  • Soutěžte o ceny
  • Kvízy a testy
Více
    logo Naše krásná zahrada
    0
    /
    00
    Prohlédnout znovu
      1. Úvodní stránka
      2. Videa
      3. Nejlepší způsob zpracování cukety? Vláčný perník podle našeho receptu
      4. Galerie
      5. GALERIE: Recept na cuketový perník krok za krokem
      GALERIE: Recept na cuketový perník krok za krokem
      (
      0
      /
      00
      )
      Zpět na článek
      Prohlédnout znovu

      Cuketu omyjte, nakrájejte a najemno nastrouhejte.

      Foto: Jana Bitalová
      Foto: Jana Bitalová

      Přidejte k ní vajíčka, cukr, citronovou kůru, koření a kakao. Dobře promíchejte.

      Foto: Jana Bitalová

      V jiné míse smíchejte mouku a prášek do pečiva.

      Foto: Jana Bitalová

      Těsto nalijte do vymazaného a vysypaného plechu. Pečte v troubě předehřáté na 170 °C asi 40–50 minut (zkontrolujte špejlí).

      Foto: Jana Bitalová

      Nejlepší způsob zpracování cukety? Vláčný perník podle našeho receptu

      Foto: Jana Bitalová

      Prohlédněte si další galerie

      • Katarantus: Jedna z nejkrásnějších okrasných rostlin do zahrady i bytu
      • Vysaďte si krepovou myrtu: Budete vážně za hvězdu, tento keř totiž kvete nejdéle na světě
      • Nádobové rostliny teď musíte přestat hnojit, jinak nepřežijí zimu: Záleží ale, co vám v té nádobě roste
      • Zapomeňte na přenosné květináče: Fuchsie magelánská je trvalka pro odvážné zahradníky
      • Nejdelší lusky na světě? Vyzkoušejte pěstování vigny čínské

      Nejnovější články

      Poznáte jedlé bylinky podle listu a vůně? Ověřte si své znalosti v našem kvízu
      Náhled
      Nejdelší lusky na světě? Vyzkoušejte pěstování vigny čínské
      Thumbnail
      Nejkouzelnější modře kvetoucí keř zahrady: Objevte ořechokřídlec
      Thumbnail
      Oměj: Nejkrásnější jedovatá trvalka, kterou pěstovaly už naše babičky
      Thumbnail
      logo Naše krásná zahrada
      • --- col 1 ---
        • Newsletter
        • Předplatné
        • Kontakty
        • Redakční etický kodex
        • Partneři
      • --- col 2 ---
        • Apetitonline
        • Marianne
        • Marianne bydlení
      • --- col 3 ---
        • Obchodní podmínky
        • Ochrana soukromí
        • Cookies zásady
    • Nastavení soukromí
      • Doporučujeme Zahrada | V kuchyni s VIP | Vaření | Lidé a jídlo | Tipy, jak na to | Andělská čísla | Vztahy a rodina
      • Recepty a vaření Jak na piškotové těsto | Recept na nadýchané muffiny | Levné a rychlé obědy | Recepty pro začátečníky | Svíčková na smetaně | Čočková polévka | Mrkvový dort | Rychlé dorty pro každou příležitost | Rychlé recepty z jednoho hrnce | Houbové guláše
      • Aktuální témata Lidé a místa | Kulturní tipy | Cestování | Chaty a chalupy | Inspirace a tvoření | Dny Marianne 2025
      • Články Naše krásná zahrada
      • Nejdelší lusky na světě? Vyzkoušejte pěstování vigny čínské
      • Nejkouzelnější modře kvetoucí keř zahrady: Objevte ořechokřídlec
      • Oměj: Nejkrásnější jedovatá trvalka, kterou pěstovaly už naše babičky
      • Hledík větší, lví tlama: Nejbarevnější a nejdéle kvetoucí trvalka, kterou musíte vyzkoušet
      • Zapomeňte na letničky! Nejvoňavější a nejbarevnější květinový záhon vytvoří trvalky
      • Katarantus: Jedna z nejkrásnějších okrasných rostlin do zahrady i bytu
      • Doporučené články
      • Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky
      • Jak zavařit uzené maso? Zavařením prodloužíte masu trvanlivost na měsíce
      • Stoletá stodola se změnila k nepoznání: Podívejte se dovnitř stodoly přestavěné slavným módním návrhářem
      • Stylový fešák Tomáš Maštalír: Slovenský herec umí kouzlit s málem a nezapomíná na čisté boty
      • “Milá sestro, prosím, postarej se o naše rodiče, já to ze zahraničí sama nezvládnu,” píše své sestře dopis Linda
      • Carpaccio za pár minut: jak z obyčejných surovin udělat luxusní předkrm (a klidně i bez masa)
      © 2025 BurdaMedia Extra s.r.o.

      Vyhledávání