- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Zapomeňte na doplňky stravy! Po týdnu domácího kvašení se děje s tělem něco neuvěřitelného
- Galerie
- GALERIE: Domácí kysané zelí, které postaví na nohy! Inspirace, jak ho naložit i vylepšit chutí
GALERIE: Domácí kysané zelí, které postaví na nohy! Inspirace, jak ho naložit i vylepšit chutí
(
0
/
00
)
Prohlédnout znovu

Zelí nakrouhejte najemno

Nakrouhané zelí je potřeba prosolit

Jakmile začne zelí se solí pracovat, namačkejte jej do kvasící nádoby

Zelí v nádobách pečlivě upěchujte

Zelí nechte fementovat

Kysané zelí je důkazem, že ty nejzdravější potraviny často vznikají z těch nejjednodušších surovin
Prohlédněte si další galerie
- Takové větve byste vyhodili do kamen. Přitom z toho vznikne nejluxusnější vánoční dekorace
- Největší vánoční past v kuchyni: Vypadá nevinně, ale může vás vážně ohrozit
- Mrzne, sněží, půda je tvrdá. Zahrádkáři ji sklízí i pod sněhem a chutná lépe než v létě
- Po Vánocích už žádné nákupy: Nejhezčí prasátka pro štěstí vzniknou z obyčejného kartonu
- Překvapivé zimní krmení ptáků: Máte doma pomeranč? Tenhle trik funguje lépe než drahá krmítka



