Skip to main content
logo Naše krásná zahrada
  • Vyhledávání
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Předplatné
  • Atlas Rostlin
    • Balkonové rostliny
    • Bylinky
    • Cibuloviny
    • Letničky a dvouletky
    • Okrasné trávy a kapradiny
    • Pokojové rostliny
    • Popínavé rostliny
    • Přenosné rostliny
    • Stromy a keře
    • Trvalky
    • Vodní rostliny
    • Růže
  • Praxe
    • Okrasná zahrada
    • Kalendárium
    • Choroby a škůdci
    • Ekologie a příroda
    • Nářadí a technika
    • Užitková zahrada
  • Zahradní architektura
    • Ferdinand radí
    • ZahrAppka
    • Inspirace
    • Voda na zahradě
    • Stavby
  • Poradna
  • Zahrady
    • Zahrady slavných
    • Návštěvy zahrad
  • Videa
  • Volný čas
    • Zahradní turistika
    • Zelená domácnost
    • Domácí mazlíčci
    • Dekorace
    • Zajímavosti
  • Soutěžte o ceny
  • Kvízy a testy
Více
      • Facebook
      • Instagram
      • YouTube
      • Pinterest
        • Naše krásná zahrada
        • obrázek magazínu
          64 Kč
        • Objednat >
        • Naše krásná zahrada Speciál
        • obrázek magazínu
          74 Kč
        • Objednat >
        • Knihy
        • obrázek magazínu
          319 Kč
        • Objednat >
      1. Úvodní stránka
      2. lushflowerbedwithsageblueandpurpleflowercombinedwithyellowornamentalgrasseslushgreencolorperennialsh.jpg
      3. Zima je ideální doba pro výsev trvalek, které klíčí v chladu: k podpoře klíčení vám pomůže i lednice
      4. Galerie
      5. Zima je ideální doba pro výsev trvalek, které klíčí v chladu: k podpoře klíčení vám pomůže i lednice
      Fialové květy orlíčku
      Burda International CZ

      Nejnovější články

      Zdravý a hustý trávník? V září mu dopřejte tu správnou péči
      Thumbnail
      Osázejte podzimní nádoby netradičně: Nejkrásnější rostliny, které vydrží až do zimy
      Thumbnail
      Nejlepší způsob zpracování cukety? Vláčný perník podle našeho receptu
      Chcete víc lískových oříšků? Vysaďte si na zahradu listnatý strom zvaný líska turecká
      Thumbnail
      logo Naše krásná zahrada
      • --- col 1 ---
        • Newsletter
        • Předplatné
        • Kontakty
        • Redakční etický kodex
        • Partneři
      • --- col 2 ---
        • Apetitonline
        • Marianne
        • Marianne bydlení
      • --- col 3 ---
        • Obchodní podmínky
        • Ochrana soukromí
        • Cookies zásady
    • Nastavení soukromí
      • Doporučujeme Zahrada | V kuchyni s VIP | Vaření | Lidé a jídlo | Tipy, jak na to | Andělská čísla | Vztahy a rodina
      • Recepty a vaření Jak na piškotové těsto | Recept na nadýchané muffiny | Levné a rychlé obědy | Recepty pro začátečníky | Svíčková na smetaně | Čočková polévka | Mrkvový dort | Rychlé dorty pro každou příležitost | Rychlé recepty z jednoho hrnce | Houbové guláše
      • Aktuální témata Lidé a místa | Kulturní tipy | Cestování | Chaty a chalupy | Inspirace a tvoření | Dny Marianne 2025
      • Články Naše krásná zahrada
      • Zdravý a hustý trávník? V září mu dopřejte tu správnou péči
      • Osázejte podzimní nádoby netradičně: Nejkrásnější rostliny, které vydrží až do zimy
      • Nejlepší způsob zpracování cukety? Vláčný perník podle našeho receptu
      • Chcete víc lískových oříšků? Vysaďte si na zahradu listnatý strom zvaný líska turecká
      • Zapomeňte na přenosné květináče: Fuchsie magelánská je trvalka pro odvážné zahradníky
      • Září na zahradě: Díky podzimním výsevům si vychutnáte čerstvou zeleninu i po mrazech
      • Doporučené články
      • Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky
      • Máslové sušenky: Upečte si sladké křehké cukroví s máslovou vůní a báječnou chutí
      • V srdci Brna zrekonstruovali byt, který je promyšlený do posledního detailu a každému jeho elegance vyrazí dech
      • Zázračná toaleta Míši Dolinové stála 25 tisíc: Z mého záchodu vstáváte čistější, než jste na něj usedali
      • Pod róbou barokních dam se skrývaly rituály, vůně, ale i nevábná realita
      • Kuřecí steak s bylinkovým máslem: Šťavnatý a tak delikátní, že si pochutná i ten největší gurmán
      © 2025 BurdaMedia Extra s.r.o.

      Vyhledávání