
Cuketový perník s přelivem z rybízu upečete velmi rychle a snadno

Cuketu oloupejte a nastrouhejte do mísy

Nejprve smíchejte všechny sypké ingredience, pak přidejte vejce a nakonec mléko a cuketu

Hluboký plech na pečení vymažte máslem a vysypejte hrubou moukou

V misce vidličkou propíchejte kuličky červeného a bílého rybízu se dvěma lžičkami cukru a hotový přeliv servírujte na nakrájený perník přímo na talířek
Prohlédněte si další galerie
- Největším zimním zabijákem zahrad je posypová sůl: Tyhle rostliny ji ale naopak doslova zbožňují
- Televizi už potřebovat nebudete: Stačí jedno ptačí krmítko a zahrada se promění v živou pohádku
- Nejkrásnější pokojová liána na světě: Kristova koruna pokvete jak divá, když uděláte tuhle jedinou věc
- Květinářka mi prozradila triky, díky kterým africké fialky nádherně kvetou i v zimě
- Spící panna do temného koutu: Roste ve stínu, odpustí chyby, vypadá draze a ještě čistí vzduch



