Breadcrumb

Cuketový perník s přelivem z rybízu upečete velmi rychle a snadno

Cuketu oloupejte a nastrouhejte do mísy

Nejprve smíchejte všechny sypké ingredience, pak přidejte vejce a nakonec mléko a cuketu

Hluboký plech na pečení vymažte máslem a vysypejte hrubou moukou

V misce vidličkou propíchejte kuličky červeného a bílého rybízu se dvěma lžičkami cukru a hotový přeliv servírujte na nakrájený perník přímo na talířek
Prohlédněte si další galerie
- Nenáročný hit letošního léta? Tato rostlina přežije sucho i vaši zapomnětlivost – a přesto zazáří
- I v zahradě ve stínu můžete sklidit úrodu: Záleží totiž, jaký typ stínu na zahradě máte
- Pestřenka je váš parťák v boji proti škůdcům: Víme, jak ji na zahradu nalákat
- Pěstujte ledový salát i v létě: Roste skoro sám a pomůže vám shodit pár kilo do plavek
- Zapomeňte na nudné květiny: Sporýš přímý rozzáří skalky bez kapky péče