Breadcrumb

Cuketový perník s přelivem z rybízu upečete velmi rychle a snadno

Cuketu oloupejte a nastrouhejte do mísy

Nejprve smíchejte všechny sypké ingredience, pak přidejte vejce a nakonec mléko a cuketu

Hluboký plech na pečení vymažte máslem a vysypejte hrubou moukou

V misce vidličkou propíchejte kuličky červeného a bílého rybízu se dvěma lžičkami cukru a hotový přeliv servírujte na nakrájený perník přímo na talířek
Prohlédněte si další galerie
- Vysaďte si do zahrady trvalky s nejkrásnější vůní. Pěstujte floxy, meduňku i zatím jen málo známou agastache
- Hortenzie okrasné listem: Tři nejkrásnější druhy, které vás okouzlí svými listy
- Dřeviny vhodné do nádob: Vybrali jsme deset druhů, které vám udělají radost i na balkoně
- Jak vyhnat škůdce ze zahrady přírodní cestou: Bylinky ochrání své sousedy před chorobami a přivábí opylovače
- Chejr vonný neboli zimní fiala: Oblíbená dvouletka se občas chová jako krátkověká trvalka. Jak ji vysévat a pěstovat