
Cuketový perník s přelivem z rybízu upečete velmi rychle a snadno

Cuketu oloupejte a nastrouhejte do mísy

Nejprve smíchejte všechny sypké ingredience, pak přidejte vejce a nakonec mléko a cuketu

Hluboký plech na pečení vymažte máslem a vysypejte hrubou moukou

V misce vidličkou propíchejte kuličky červeného a bílého rybízu se dvěma lžičkami cukru a hotový přeliv servírujte na nakrájený perník přímo na talířek
Prohlédněte si další galerie
- Trik, který zná málokdo: Chryzantémy vám pokvetou až do zimy, když přestanete dělat tuhle chybu
- Mochyně je v létě úplně neviditelná. Na podzim se promění v superstar zahrady i přírodních dekorací
- Luxusní doplněk cukroví i okrasa stromu: Ořechy s červeným jádrem jsou hitem letošních Vánoc
- Tenhle řízek miluje každý zahrádkář. Díky snadnému triku z jediné květiny udělá celou rozkvetlou zahradu
- Tato skalnička zvládne mráz, sucho i sešlap – zahradníci ji milují