
Cuketový perník s přelivem z rybízu upečete velmi rychle a snadno

Cuketu oloupejte a nastrouhejte do mísy

Nejprve smíchejte všechny sypké ingredience, pak přidejte vejce a nakonec mléko a cuketu

Hluboký plech na pečení vymažte máslem a vysypejte hrubou moukou

V misce vidličkou propíchejte kuličky červeného a bílého rybízu se dvěma lžičkami cukru a hotový přeliv servírujte na nakrájený perník přímo na talířek
Prohlédněte si další galerie
- Hrabat či nechat ležet? O využití spadaného listí se zahrádkáři přou, ale zahradníci v tom mají jasno
- Tajemství modelek odhaleno: Na husté a lesklé vlasy používají obyčejné bylinky z české zahrady
- Nejkrásnější podzimní rostliny, které nikdo nečeká: Pérovník pštrosí se mění v zářící zlato
- Zapomeňte na šedý podzim: Tyto rostliny září jako oheň, i když všechno kolem vadne
- Nejchytřejší způsob, jak uchovat úrodu: Zapomeňte na sklep, ovoce přežije i v bytě



