Skip to main content

Main navigation

  • Atlas Rostlin
    • Balkonové rostliny
    • Bylinky
    • Cibuloviny
    • Letničky a dvouletky
    • Okrasné trávy a kapradiny
    • Pokojové rostliny
    • Popínavé rostliny
    • Přenosné rostliny
    • Stromy a keře
    • Trvalky
    • Vodní rostliny
    • Růže
  • Praxe
    • Okrasná zahrada
    • Kalendárium
    • Choroby a škůdci
    • Ekologie a příroda
    • Nářadí a technika
    • Užitková zahrada
  • Zahradní architektura
    • Ferdinand radí
    • ZahrAppka
    • Inspirace
    • Voda na zahradě
    • Stavby
  • Poradna
  • Zahrady
    • Zahrady slavných
    • Návštěvy zahrad
  • Videa
  • Volný čas
    • Zahradní turistika
    • Zelená domácnost
    • Domácí mazlíčci
    • Dekorace
    • Zajímavosti
  • Soutěžte o ceny
  • Kvízy a testy
Více
    logo Naše krásná zahrada
    0
    /
    00
    Prohlédnout znovu

      Breadcrumb

      1. Úvodní stránka
      2. Volný čas
      3. Dekorace
      4. Vánoční svícen ze zavařovačky má své kouzlo. Vyrobíte ho skoro zadarmo, podle našeho návodu krok za krokem
      5. Galerie
      6. Vyrobte si svícen ze zavařovačky podle našeho návodu
      Vyrobte si svícen ze zavařovačky podle našeho návodu
      (
      0
      /
      00
      )
      Zpět na článek
      Prohlédnout znovu

      Nejprve si z kartonu odstřihněte asi 2 cm široký pruh

      Foto: Shutterstock

      Omotáním sklenice zjistěte, jak dlouhý pruh budete potřebovat a pruh zkraťte

      Foto: Shutterstock

      Z větví túje odstřihněte několik menších kousků, použijte nejpěknější vrcholové části větve. Odstřižené kousky túje začněte tavným lepidlem nalepovat na připravený pruh kartonu. Při nalepování střídejte směr větviček, jednu nalepte špičkou nahoru, druhou dolů

      Foto: Shutterstock

      Proužek kartonu, polepený větvičkami, nalepte tavnou pistolí kolem sklenice

      Foto: Shutterstock

      Túji ještě dozdobte nalepením dekoračních vloček

      Foto: Shutterstock

      Do hotového svícnu vložte čajovou nebo jinou menší svíčku

      Foto: Shutterstock

      Prohlédněte si další galerie

      • Pár tipů, jak odstranit ze zahrady pařez: Odstraňte ho vždy, jinak vás to vyjde pěkně draho
      • Exotika v květináči: pěstujte gloriózu a arizému a budete žasnout, co příroda dokáže vykouzlit za divy
      • Plamenka latnatá: Voňavá královna trvalek, která rozzáří vaši zahradu bez námahy
      • Zimní chřest, který jste (nejspíš) nikdy nejedli: Černý kořen je zelenina s tajemstvím
      • Díky nedostatku vápníku se připravíte o sklizeň oblíbené zeleniny: Víme, proč tento důležitý prvek rostlinám chybí a kdo za to může
      logo Naše krásná zahrada

      Footer menu

      • --- col 1 ---
        • Newsletter
        • Předplatné
        • Kontakty
        • Redakční etický kodex
        • Partneři
      • --- col 2 ---
        • Apetitonline
        • Marianne
        • Marianne bydlení
      • --- col 3 ---
        • Obchodní podmínky
        • Ochrana soukromí
        • Cookies zásady
    • Nastavení soukromí
      • Doporučujeme Zahrada | V kuchyni s VIP | Vaření | Lidé a jídlo | Tipy, jak na to | Andělská čísla | Vztahy a rodina | Apetit piknik 2025
      • Recepty a vaření Jak na piškotové těsto | Sněhové pusinky | Recept na nadýchané muffiny | Levné a rychlé obědy | Recepty pro začátečníky | Svíčková na smetaně | Čočková polévka | Mrkvový dort | Rychlé dorty pro každou příležitost | Rychlé recepty z jednoho hrnce
      • Aktuální témata Lidé a místa | Kulturní tipy | Cestování | Chaty a chalupy | Inspirace a tvoření | Letní Dny Marianne 2025
      • Články Naše krásná zahrada
      • Zimní chřest, který jste (nejspíš) nikdy nejedli: Černý kořen je zelenina s tajemstvím
      • Milujete levanduli? Otestujte se, jestli ji opravdu umíte pěstovat
      • Žakarandě dopřejete základní péči a pokvete vám zvonkovitými květy. Barvu květů můžete snadno ovlivnit
      • Má nádherné květy, citrusovou vůni a neskutečnou výdrž: Zavinutka si vás získá
      • Letní hnojení bez přešlapů: Jak mít zahradu plnou života a chutí
      • Tajný trik pro skleník: Nevyužitý kout v zahradě přinese květy a zelenina i v mrazu
      • Doporučené články
      • Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky
      • Křupavé letní rychlokvašky: Na těchto nakládaných okurkách si pochutnáte už za 48 hodin
      • Dechberoucí proměna: Ze skladiště se stal dokonalý pokoj pro dva kluky, co nutně potřebovali vlastní prostor
      • Jak nosit trendy bermudy elegantně: Vybrali jsme 20 nejkrásnějších kousků z aktuálních kolekcí
      • Co vám brání ve štěstí podle horoskopu: Jaká je stinná stránka každého znamení a jak s ní pracovat? Berani jsou tahouni, Panny zase kritici
      • Jak se jí na Colours of Ostrava? Úžasně barvitě. Hitem jsou misky plné chutí, rozžhavené uhlíky i obložené chleby
      © 2025 BurdaMedia Extra s.r.o.

      Vyhledávání