Breadcrumb
- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Místo zavařenin si připravte báječné zavřeniny. Čím později červený a bílý rybíz sklidíte, tím sladší budou bobule.
- Galerie
- Rybíz je báječný nejen na koláč, ale i do skleničky, na zimu
Prohlédnout znovu

Bílý rybíz většinou dozrává o trochu později než červený

Čerstvě natrhaný rybíz pěkně zavřete do čisté skleničky

Používejte vždy jen malé skleničky, pečlivě vymyté

Takhle ne, v jedné skleničce nikdy nemíchejte druhy ovoce, a to ani černý a červený rybíz. Pěkně každý do jiné sklenice

Vybírejte do zavřenin jen zdravé a čisté ovoce
Prohlédněte si další galerie
- Dřeviny vhodné do nádob: Vybrali jsme deset druhů, které vám udělají radost i na balkoně
- Zelená střecha: Hlavní důvody, proč je výhodné ji mít. Nezapomeňte ale na tu nejdůležitější věc
- Chejr vonný neboli zimní fiala: Oblíbená dvouletka se občas chová jako krátkověká trvalka. Jak ji vysévat a pěstovat
- Vysejte si letní saláty: Zvolte druhy a odrůdy, kterým nevadí dlouhé dny a vyšší teploty
- Petúnie jsou křehké balkonové rostliny. Těchto pět věcí jim vážně nedělejte