Breadcrumb
- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Místo zavařenin si připravte báječné zavřeniny. Čím později červený a bílý rybíz sklidíte, tím sladší budou bobule.
- Galerie
- Rybíz je báječný nejen na koláč, ale i do skleničky, na zimu
Prohlédnout znovu

Bílý rybíz většinou dozrává o trochu později než červený

Čerstvě natrhaný rybíz pěkně zavřete do čisté skleničky

Používejte vždy jen malé skleničky, pečlivě vymyté

Takhle ne, v jedné skleničce nikdy nemíchejte druhy ovoce, a to ani černý a červený rybíz. Pěkně každý do jiné sklenice

Vybírejte do zavřenin jen zdravé a čisté ovoce
Prohlédněte si další galerie
- Máta peprná: Jak pěstovat aromatickou královnu bylinkové zahrádky, která funguje i jako afrodiziakum
- Inspirujte se prvorepublikovou zahradou v Janovicích nad Úhlavou. Při její návštěvě se dostanete do časů Karla Čapka
- Kopr vonný: Vysejte na záhony aromatickou bylinku. Vypudí ze zahrady nebezpečné škůdce
- Pažitka pobřežní: Jak pěstovat a využít oblíbenou vytrvalou bylinku. Její květy včely doslova milují
- Botanickou zahradu v Průhonicích málokdo zná: Je jiná než ostatní a získá si vás nejen svojí rozmanitostí
- Naše krásná zahrada
- Objednat předplatné