- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Máslová dýně je hvězdou podzimní kuchyně. Vyznačuje se hruškovitým tvarem a malým množstvím semen v plodu
- Galerie
- Pěstujte máslovou dýni a pochutnejte si na pikantních kostkách
Prohlédnout znovu

Máslová dýně má mimořádně pevnou slupku, kterou je při zpracování v kuchyni nejprve nutné oloupat

Oloupanou dýni i kořenovou zeleninu nakrájejte na úhledné kostky

Připravte si tvarohový dip. Tvaroh ochuťte solí, česnekem a sladkou paprikou a naplňte do vydlabané dýňové misky
Prohlédněte si další galerie
- Luxusní doplněk cukroví i okrasa stromu: Ořechy s červeným jádrem jsou hitem letošních Vánoc
- Nejkrásnější růže i po zimě? Nejdřív k zahradnímu holiči pro moderní střih a pak hned pod peřinku
- Tato skalnička zvládne mráz, sucho i sešlap – zahradníci ji milují
- Nejjednodušší věnec na světě! Stačí pár šípků a trik, o kterém jste neměli tušení
- Úžasné hortenzie i po mrazech: Tajemství, které vám v zahradnictví nikdy neřeknou



