- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Máslová dýně je hvězdou podzimní kuchyně. Vyznačuje se hruškovitým tvarem a malým množstvím semen v plodu
- Galerie
- Pěstujte máslovou dýni a pochutnejte si na pikantních kostkách
Prohlédnout znovu

Máslová dýně má mimořádně pevnou slupku, kterou je při zpracování v kuchyni nejprve nutné oloupat

Oloupanou dýni i kořenovou zeleninu nakrájejte na úhledné kostky

Připravte si tvarohový dip. Tvaroh ochuťte solí, česnekem a sladkou paprikou a naplňte do vydlabané dýňové misky
Prohlédněte si další galerie
- Tohle udělejte v listopadu – a váš kaktus vykvete tak, že vám budou závidět i sousedi
- Díky tomuhle triku s ledem vaše orchideje nezahynou ani v přetopeném bytě
- Největší chyba, kterou dělají zahrádkáři na podzim: Kvůli ní vám půda zleniví a úroda mizí
- Tajný trik zahradníků: Prázdné záhony vás připravují o úrodu i živiny. Řešení je přitom geniálně jednoduché
- Úžasná proměna: Z obyčejného truhlíku vznikne minizahrádka, která kvete i v mrazu



