- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Máslová dýně je hvězdou podzimní kuchyně. Vyznačuje se hruškovitým tvarem a malým množstvím semen v plodu
- Galerie
- Pěstujte máslovou dýni a pochutnejte si na pikantních kostkách
Prohlédnout znovu

Máslová dýně má mimořádně pevnou slupku, kterou je při zpracování v kuchyni nejprve nutné oloupat

Oloupanou dýni i kořenovou zeleninu nakrájejte na úhledné kostky

Připravte si tvarohový dip. Tvaroh ochuťte solí, česnekem a sladkou paprikou a naplňte do vydlabané dýňové misky
Prohlédněte si další galerie
- Které ryby jsou o Vánocích chutnější než kapr? Jedna je naprostá lahůdka, má minimum kostí a chutná božsky
- Úžasný trik ze suchých větví: Pár koleček dřeva a váš stromek bude vypadat jako z designového časopisu
- Nejkrásnější vůně Vánoc: Domácí potpourri vydrží vonět týdny,pokud přidáte jednu ingredienci navíc
- Vaše Vánoce už nikdy nebudou stejné, jakmile vyzkoušíte tyto dekorace z bylinek
- Tahle prastará pryskyřice provoní svátky líp než svíčky: Magická vůně, kterou používali faraoni, mění české Vánoce



