- Úvodní stránka
- Praxe
- Okrasná zahrada
- Co se dává do marinády na grilovaná masa: grilovací sezona začíná
- Galerie
- Letní grilování na zahradě začíná

Marináda je tekutá směs různých ingrediencí, popř. pasta, do které se nakládá - marinuje syrové maso, aby se zvýraznila jeho chuť a aby bylo křehčí

Olej je nositelem chutí. Do marinád se kromě oleje používají různě ochucené octy, ovocné šťávy, citrusy

Aromatická neboli bylinkovo - kořeněná složka přináší do marinády chuť a vůni. Bylinky používejte čerstvé nebo sušené

Důležitá je doba marinování masa. Pokud nakládáte maso do marinády, kde převažuje kyselá složka, doba marinování bude kratší, protože by se rozpadla textura masa a chuťově by maso jen ztrácelo

Při přípravě marinád zapojte svoji chuťovou a vizuální fantazii, ať jste báječnými hostiteli. Nezapomeňte ovšem mít dobrou náladu, jedině tak u svého nažhaveného grilu vykouzlíte tu pravou pohodu pro své přátele a rodinu
Prohlédněte si další galerie
- Tajemství modelek odhaleno: Na husté a lesklé vlasy používají obyčejné bylinky z české zahrady
- Zapomeňte na šedý podzim: Tyto rostliny září jako oheň, i když všechno kolem vadne
- Město Cheb odhaluje tajemství, které rozsvítí ulice: Zimní truhlíky vítězí nad mrazem. Odhalte jejich tajné ingredience
- Neuvěříte, z čeho je tahle vánoční ozdoba! Nejroztomilejší vánoční andílek vznikne z odpadu, který byste jinak vyhodili
- Tajemství zahradních designérů: 5 kultivarů stálezeleného keře, které v zimě mění barvy jako kouzlem



