- Úvodní stránka
- Praxe
- Okrasná zahrada
- Co se dává do marinády na grilovaná masa: grilovací sezona začíná
- Galerie
- Letní grilování na zahradě začíná

Marináda je tekutá směs různých ingrediencí, popř. pasta, do které se nakládá - marinuje syrové maso, aby se zvýraznila jeho chuť a aby bylo křehčí

Olej je nositelem chutí. Do marinád se kromě oleje používají různě ochucené octy, ovocné šťávy, citrusy

Aromatická neboli bylinkovo - kořeněná složka přináší do marinády chuť a vůni. Bylinky používejte čerstvé nebo sušené

Důležitá je doba marinování masa. Pokud nakládáte maso do marinády, kde převažuje kyselá složka, doba marinování bude kratší, protože by se rozpadla textura masa a chuťově by maso jen ztrácelo

Při přípravě marinád zapojte svoji chuťovou a vizuální fantazii, ať jste báječnými hostiteli. Nezapomeňte ovšem mít dobrou náladu, jedině tak u svého nažhaveného grilu vykouzlíte tu pravou pohodu pro své přátele a rodinu
Prohlédněte si další galerie
- Neuvěříte, co umí: Tohle „přerostlé bramboro-kvítko“ se stalo nejžhavější hvězdou moderních bytů
- Tahle prastará pryskyřice provoní svátky líp než svíčky: Magická vůně, kterou používali faraoni, mění české Vánoce
- Které ryby jsou o Vánocích chutnější než kapr? Jedna je naprostá lahůdka, má minimum kostí a chutná božsky
- Úžasný trik ze suchých větví: Pár koleček dřeva a váš stromek bude vypadat jako z designového časopisu
- Nejkrásnější vůně Vánoc: Domácí potpourri vydrží vonět týdny,pokud přidáte jednu ingredienci navíc



