- Úvodní stránka
- Praxe
- Okrasná zahrada
- Co se dává do marinády na grilovaná masa: grilovací sezona začíná
- Galerie
- Letní grilování na zahradě začíná

Marináda je tekutá směs různých ingrediencí, popř. pasta, do které se nakládá - marinuje syrové maso, aby se zvýraznila jeho chuť a aby bylo křehčí

Olej je nositelem chutí. Do marinád se kromě oleje používají různě ochucené octy, ovocné šťávy, citrusy

Aromatická neboli bylinkovo - kořeněná složka přináší do marinády chuť a vůni. Bylinky používejte čerstvé nebo sušené

Důležitá je doba marinování masa. Pokud nakládáte maso do marinády, kde převažuje kyselá složka, doba marinování bude kratší, protože by se rozpadla textura masa a chuťově by maso jen ztrácelo

Při přípravě marinád zapojte svoji chuťovou a vizuální fantazii, ať jste báječnými hostiteli. Nezapomeňte ovšem mít dobrou náladu, jedině tak u svého nažhaveného grilu vykouzlíte tu pravou pohodu pro své přátele a rodinu
Prohlédněte si další galerie
- Korálky z Madagaskaru se influenceři chlubí po celém světě. Tato pokojovka roste jako šílená a stojí pár korun
- Zázrak z kuchyně: Pro vás odpad, pro rostliny životabudič. Doma vám díky němu vyroste neskutečná džungle
- Recept, který vám zničí dietu! Stačí lžička a tohle domácí čokoládové máslo z lísky budete jíst přímo ze sklenice
- Tohle zvládne udělat každý: Výsledek je tak krásný, že přestanete kupovat vánoční dekorace
- Geniální nápad z jáhelných pukanců promění i balíček s ponožkami v dárek, který si všichni přáli



