- Úvodní stránka
- Praxe
- Okrasná zahrada
- Co se dává do marinády na grilovaná masa: grilovací sezona začíná
- Galerie
- Letní grilování na zahradě začíná

Marináda je tekutá směs různých ingrediencí, popř. pasta, do které se nakládá - marinuje syrové maso, aby se zvýraznila jeho chuť a aby bylo křehčí

Olej je nositelem chutí. Do marinád se kromě oleje používají různě ochucené octy, ovocné šťávy, citrusy

Aromatická neboli bylinkovo - kořeněná složka přináší do marinády chuť a vůni. Bylinky používejte čerstvé nebo sušené

Důležitá je doba marinování masa. Pokud nakládáte maso do marinády, kde převažuje kyselá složka, doba marinování bude kratší, protože by se rozpadla textura masa a chuťově by maso jen ztrácelo

Při přípravě marinád zapojte svoji chuťovou a vizuální fantazii, ať jste báječnými hostiteli. Nezapomeňte ovšem mít dobrou náladu, jedině tak u svého nažhaveného grilu vykouzlíte tu pravou pohodu pro své přátele a rodinu
Prohlédněte si další galerie
- Květinářství nechť odpustí: Tenhle doma vyrobený svícen na hrob vypadá lépe než jejich nejdražší aranže
- Nejroztomilejší vánoční hit roku: Skřítci z šišek válcují sociální sítě. Zkuste je také, výsledek je neuvěřitelný
- Záclony pláčou: Jejich kroužky se letos mění ve vánoční ozdoby a vůbec se nechtějí vrátit
- Cukráři i designéři se shodují: Bez nejkrásnější vánoční hvězdičky nebudou vaše recepty a dekorace nikdy dokonalé
- Ideální pokojovky do prvního bytu: Tyhle tři rostliny přežijí úplně všechno, začínající pěstitelé s nimi ušetří stovky



