Breadcrumb
- Úvodní stránka
- Praxe
- Okrasná zahrada
- Co se dává do marinády na grilovaná masa: grilovací sezona začíná
- Galerie
- Letní grilování na zahradě začíná

Marináda je tekutá směs různých ingrediencí, popř. pasta, do které se nakládá - marinuje syrové maso, aby se zvýraznila jeho chuť a aby bylo křehčí

Olej je nositelem chutí. Do marinád se kromě oleje používají různě ochucené octy, ovocné šťávy, citrusy

Aromatická neboli bylinkovo - kořeněná složka přináší do marinády chuť a vůni. Bylinky používejte čerstvé nebo sušené

Důležitá je doba marinování masa. Pokud nakládáte maso do marinády, kde převažuje kyselá složka, doba marinování bude kratší, protože by se rozpadla textura masa a chuťově by maso jen ztrácelo

Při přípravě marinád zapojte svoji chuťovou a vizuální fantazii, ať jste báječnými hostiteli. Nezapomeňte ovšem mít dobrou náladu, jedině tak u svého nažhaveného grilu vykouzlíte tu pravou pohodu pro své přátele a rodinu
Prohlédněte si další galerie
- Kopr vonný: Vysejte na záhony aromatickou bylinku. Vypudí ze zahrady nebezpečné škůdce
- Vyzkoušeli jsme za vás použití domácích hnojiv: Jak využít běžně dostupné suroviny pro zdravou zahradu
- Anglický muškát: Jak pěstovat nejkrásnější ze všech pelargonií a co dělat, pokud nebude chtít kvést
- Proč se vyplatí pěstovat roubovanou zeleninu: Vyzkoušejte tyto odrůdy a ušetřete spoustu peněz
- Nejkrásnější druhy vodních rostlin: vysaďte především druhy, díky kterým zůstane voda v jezírku čistá bez použití chemie
- Naše krásná zahrada
- Objednat předplatné