- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Co pěstovaly a vařily naše babičky? Křen ze zahrady a vejmrda na talíři jsou poklady, které vám budou chutnat a upevní zdraví
- Galerie
- Křen selský pěstovaly naše babičky nejen pro využití v kuchyni, ale i pro léčitelské účely
Prohlédnout znovu

Křenu se daří na slunném stanovišti s dobře propustnou a výživnou půdou. Je velice houževnatý a potřebuje mít kolem sebe dostatek místa

Křen se používá do nakládaných okurek, aby měly pikantní chuť

Staročeská vejmrda se připravuje ze strouhaného křene a jablka

Křen skvěle doplňuje pečená masa, hodí se k rybám a ostatní zelenině
Prohlédněte si další galerie
- Snědli jsme ji… a za pár let máme doma palmu! Tenhle trik zná jen málokdo
- Buxusy v ohrožení: Housenka zavíječe zimostrázového úřaduje i v zimě
- Největší vánoční past v kuchyni: Vypadá nevinně, ale může vás vážně ohrozit
- Překvapivé zimní krmení ptáků: Máte doma pomeranč? Tenhle trik funguje lépe než drahá krmítka
- Nejkrásnější aranžování rostlin světa: Podle Japonců jsou 3 pravidla, která Češi téměř neznají



