- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Co pěstovaly a vařily naše babičky? Křen ze zahrady a vejmrda na talíři jsou poklady, které vám budou chutnat a upevní zdraví
- Galerie
- Křen selský pěstovaly naše babičky nejen pro využití v kuchyni, ale i pro léčitelské účely
Prohlédnout znovu

Křenu se daří na slunném stanovišti s dobře propustnou a výživnou půdou. Je velice houževnatý a potřebuje mít kolem sebe dostatek místa

Křen se používá do nakládaných okurek, aby měly pikantní chuť

Staročeská vejmrda se připravuje ze strouhaného křene a jablka

Křen skvěle doplňuje pečená masa, hodí se k rybám a ostatní zelenině
Prohlédněte si další galerie
- Nejchytřejší způsob, jak uchovat úrodu: Zapomeňte na sklep, ovoce přežije i v bytě
- Tenhle jednoduchý vánoční věnec porazil všechny kupované. Vydrží navždy a nestojí skoro nic
- Město Cheb odhaluje tajemství, které rozsvítí ulice: Zimní truhlíky vítězí nad mrazem. Odhalte jejich tajné ingredience
- Co dokážou obyčejné šišky: Tímto jednoduchým trikem vznikne luxusní hvězda snů
- Úžasný zázrak z Japonska: Roste snadno, vypadá luxusně a září pestrou paletou barev



