- Úvodní stránka
- Praxe
- Užitková zahrada
- Co pěstovaly a vařily naše babičky? Křen ze zahrady a vejmrda na talíři jsou poklady, které vám budou chutnat a upevní zdraví
- Galerie
- Křen selský pěstovaly naše babičky nejen pro využití v kuchyni, ale i pro léčitelské účely
Prohlédnout znovu

Křenu se daří na slunném stanovišti s dobře propustnou a výživnou půdou. Je velice houževnatý a potřebuje mít kolem sebe dostatek místa

Křen se používá do nakládaných okurek, aby měly pikantní chuť

Staročeská vejmrda se připravuje ze strouhaného křene a jablka

Křen skvěle doplňuje pečená masa, hodí se k rybám a ostatní zelenině
Prohlédněte si další galerie
- Vytvořte si neodolatelný podzimní věnec z přírodnin: Máme pro vás jednoduchý návod, krok za krokem
- Chyba, která zabíjí vistárie: Stačí ji jednou udělat a o rostlinu přijdete
- Nejjednodušší cesta k nádherné zahradě: Zahradní architekta radí, jak založit trvalkový záhon
- Nejkrásnější podzimní trvalka ze Severní Ameriky: Rozjasní vaši zahradu až do listopadu, odolá i padlí
- Pavouci se stěhují domů. Zkuste voňavý štít. Přinutí je zůstat venku