- Úvodní stránka
- Volný čas
- Připravte si doma pečené kaštany, které krásně zahřejí ruce i žaludek. Nezapomeňte je ale naříznout
- Galerie
- Dekorativní plody kaštanovníku mají po upečení lahodnou chuť
Prohlédnout znovu

Plody kaštanovníku jedlého mají velmi husté štětiny, na rozdíl od plodu jírovce maďalu, který má řídké a silné, pichlavé výběžky

Plod kaštanovníku obsahuje několik kaštanů

Vyloupané kaštany se používají například na přípravu vynikajícího, jemně nasládlého pyré

Pečené kaštany jsou typickou pochoutkou vánočních trhů

Kaštany v hustě pichlavém oplodí jsou velmi dekorativní

Jedlé kaštany se sklízejí až po spadnutí na zem

Plody jedlého kaštanu
Prohlédněte si další galerie
- Tyto druhy skoro nikdo nepěstuje. Medová lilie vás uhrane fontánou svých květů, česnek kulatohlavý je magnetem pro čmeláky
- Nejoblíbenější bylinka Čechů, krev svatého Jana, může narušit antikoncepci i způsobit popáleniny. Zjistili jsme proč
- Překvapivě snadný trik: Nejroztomilejší andílek vznikne z věcí, které chtěl každý vyhodit
- Největší chyba, kterou děláme s vánoční hvězdou: Květy vždy opadají, přitom stačí zapomenout na jeden zvyk
- Nejroztomilejší adventní kalendář roku: Stačí pár papírových stromečků, je hotový za 5 minut a vypadá BOŽSKY



