Breadcrumb
- Úvodní stránka
- Volný čas
- Připravte si doma pečené kaštany, které krásně zahřejí ruce i žaludek. Nezapomeňte je ale naříznout
- Galerie
- Dekorativní plody kaštanovníku mají po upečení lahodnou chuť
Prohlédnout znovu

Plody kaštanovníku jedlého mají velmi husté štětiny, na rozdíl od plodu jírovce maďalu, který má řídké a silné, pichlavé výběžky

Plod kaštanovníku obsahuje několik kaštanů

Vyloupané kaštany se používají například na přípravu vynikajícího, jemně nasládlého pyré

Pečené kaštany jsou typickou pochoutkou vánočních trhů

Kaštany v hustě pichlavém oplodí jsou velmi dekorativní

Jedlé kaštany se sklízejí až po spadnutí na zem

Plody jedlého kaštanu
Prohlédněte si další galerie
- Máta peprná: Jak pěstovat aromatickou královnu bylinkové zahrádky, která funguje i jako afrodiziakum
- Barvínek menší: Skromná půdopokryvná trvalka je vhodná do každé nepohody. Oživí i ten nejtemnější kout zahrady
- Pažitka pobřežní: Jak pěstovat a využít oblíbenou vytrvalou bylinku. Její květy včely doslova milují
- Inspirujte se prvorepublikovou zahradou v Janovicích nad Úhlavou. Při její návštěvě se dostanete do časů Karla Čapka
- Anglický muškát: Jak pěstovat nejkrásnější ze všech pelargonií a co dělat, pokud nebude chtít kvést
- Naše krásná zahrada
- Objednat předplatné