- Úvodní stránka
- Volný čas
- Připravte si doma pečené kaštany, které krásně zahřejí ruce i žaludek. Nezapomeňte je ale naříznout
- Galerie
- Dekorativní plody kaštanovníku mají po upečení lahodnou chuť
Prohlédnout znovu

Plody kaštanovníku jedlého mají velmi husté štětiny, na rozdíl od plodu jírovce maďalu, který má řídké a silné, pichlavé výběžky

Plod kaštanovníku obsahuje několik kaštanů

Vyloupané kaštany se používají například na přípravu vynikajícího, jemně nasládlého pyré

Pečené kaštany jsou typickou pochoutkou vánočních trhů

Kaštany v hustě pichlavém oplodí jsou velmi dekorativní

Jedlé kaštany se sklízejí až po spadnutí na zem

Plody jedlého kaštanu
Prohlédněte si další galerie
- Zahrady hynou po celé republice jen kvůli tomuto detailu: Voda ve správný den zachrání celý záhon
- Televizi už potřebovat nebudete: Stačí jedno ptačí krmítko a zahrada se promění v živou pohádku
- Nejkrásnější pokojová liána na světě: Kristova koruna pokvete jak divá, když uděláte tuhle jedinou věc
- Roztomilá návštěva nebo škůdce? Tohle se ve vaší zahradě začne dít, jakmile se objeví jediná veverka
- Úžasný trik ze suchých větví: Pár koleček dřeva a váš stromek bude vypadat jako z designového časopisu



