- Úvodní stránka
- Volný čas
- Připravte si doma pečené kaštany, které krásně zahřejí ruce i žaludek. Nezapomeňte je ale naříznout
- Galerie
- Dekorativní plody kaštanovníku mají po upečení lahodnou chuť
Prohlédnout znovu

Plody kaštanovníku jedlého mají velmi husté štětiny, na rozdíl od plodu jírovce maďalu, který má řídké a silné, pichlavé výběžky

Plod kaštanovníku obsahuje několik kaštanů

Vyloupané kaštany se používají například na přípravu vynikajícího, jemně nasládlého pyré

Pečené kaštany jsou typickou pochoutkou vánočních trhů

Kaštany v hustě pichlavém oplodí jsou velmi dekorativní

Jedlé kaštany se sklízejí až po spadnutí na zem

Plody jedlého kaštanu
Prohlédněte si další galerie
- Neuvěříte, co dokáže malý stromek v květináči! Promění váš byt na vánoční ráj během minut
- Nejpodivnější fakta o české tradici Mikuláše a čerta: Co se opravdu děje, když necháte čerta vejít do domu
- Korálky z Madagaskaru se influenceři chlubí po celém světě. Tato pokojovka roste jako šílená a stojí pár korun
- Úžasné zvyky bronzové neděle: Lidé dělají jeden rituál celé generace. Má silnější účinek, než myslíte
- Geniálně jednoduchý trik: Vyrobte si vánoční svíčky, které voní lépe než ty nejdražší z butiku



