Nakupujeme
reklama
- Co spojuje mrkev, dýni a cuketu? Snadno z nich připravíte všechny typy pokrmů od polévky po dezert
- KOUPIT
- Carlsbad Plaza: Váš 5* únik do světa wellness, klidu a špičkového pohodlí v Karlových Varech!
- KOUPIT
- Líná kuchařka je ušitá na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají chuť trávit v kuchyni hodiny
- KOUPIT
- Kniha vás provede rokem a připomene zvyky a tradice a lahodné lidové pokrmy, které se k nim vážou
- KOUPIT
- Úvodní stránka
- Volný čas
- Připravte si doma pečené kaštany, které krásně zahřejí ruce i žaludek. Nezapomeňte je ale naříznout
- Galerie
- Dekorativní plody kaštanovníku mají po upečení lahodnou chuť
Prohlédnout znovu

Plody kaštanovníku jedlého mají velmi husté štětiny, na rozdíl od plodu jírovce maďalu, který má řídké a silné, pichlavé výběžky

Plod kaštanovníku obsahuje několik kaštanů

Vyloupané kaštany se používají například na přípravu vynikajícího, jemně nasládlého pyré

Pečené kaštany jsou typickou pochoutkou vánočních trhů

Kaštany v hustě pichlavém oplodí jsou velmi dekorativní

Jedlé kaštany se sklízejí až po spadnutí na zem

Plody jedlého kaštanu
Prohlédněte si další galerie
- Tři druhy krvavce, které musíte mít: Trvalky k řezu i do salátu
- Podzimní krása do zahrady: Jak vybrat zdravý strom a úspěšně ho vysadit s kořenovým balem
- Jarní cibuloviny, které vám hlodavci nesní: Tipy pro úspěšnou výsadbu
- Výsev kopru krok za krokem: Užijte si čerstvou chuť až do podzimu
- Jak snadno uchovat rajčata na zimu: Zavřete je do trouby, překvapí vás jejich chuť