Breadcrumb
- Úvodní stránka
- Volný čas
- Připravte si doma pečené kaštany, které krásně zahřejí ruce i žaludek. Nezapomeňte je ale naříznout
- Galerie
- Dekorativní plody kaštanovníku mají po upečení lahodnou chuť
Prohlédnout znovu

Plody kaštanovníku jedlého mají velmi husté štětiny, na rozdíl od plodu jírovce maďalu, který má řídké a silné, pichlavé výběžky

Plod kaštanovníku obsahuje několik kaštanů

Vyloupané kaštany se používají například na přípravu vynikajícího, jemně nasládlého pyré

Pečené kaštany jsou typickou pochoutkou vánočních trhů

Kaštany v hustě pichlavém oplodí jsou velmi dekorativní

Jedlé kaštany se sklízejí až po spadnutí na zem

Plody jedlého kaštanu
Prohlédněte si další galerie
- Hořící láska je zpět: Vysaďte trvalku z babiččiny zahrádky, která láká motýly i obdiv sousedů
- Vadí vám doma kouř z cigaret? Těchto pět pokojových rostlin vás tohoto problému efektivně zbaví
- Nech brouka žít: Ne každý brouk je škůdce. Které druhy si na zahradě nechat a proč
- Modrý klenot zahrad, který přežije téměř vše. Jeden typ půdy však chrpu horskou dokáže zničit
- Není afrikán jako afrikán: Tento druh dokonce voní po lékořici